Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ανατρίχιασα όταν πρωτοάκουσα το YNWA στο Anfield!»

Fabinho: «Ανατρίχιασα όταν πρωτοάκουσα το YNWA στο Anfield!»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε παραμονές του παιχνιδιού με την Chelsea στο Anfield o Fabinho, και το liverpool.gr σας παρουσιάζει τα βασικότερα σημεία της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph λοιπόν, το ‘εξάρι’ της ομάδας μας αναφέρθηκε στο πόσο έντονα έχει νιώσει τη σύνδεση της Liverpool με τον κόσμο της, καθώς και στους στόχους της ομάδας του Klopp για την εν εξελίξει σεζόν.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Βραζιλιάνος:

  •  Για το πρώτο του παιχνίδι στο Anfield, αυτό με τη West Ham τον περασμένο Αύγουστο:

«Βρισκόμουν στον πάγκο σε εκείνο το παιχνίδι, και θυμάμαι να κοιτάζω κάθε γωνία του γηπέδου με ανοιχτό το στόμα.»

«Είχα εστιάσει τόσο πολύ στους οπαδούς σε αυτό το παιχνίδι, πού το θυμάμαι ακόμα. Μετά ακούστηκε το ‘You ‘ll never walk alone’, και τότε πού προκλήθηκε ένα συναίσθημα πού έκανε τις τρίχες στον σβέρκο μου να σηκωθούν!»

«Πάντα έτσι έχουν τα πράγματα στο Anfield, όμως το συναίσθημα ειδικά την πρώτη φορά ήταν πολύ ιδιαίτερο. Προφανώς, όταν βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο εστιάζουμε λιγότερο στο κοινό, όμως υπήρξαν στιγμές μέσα στη σεζόν όπου τους χρειαστήκαμε για να σκοράρουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Έτσι έχουν τα πράγματα και είναι πραγματικά φανταστικοί.»

«Μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις πόσο θέλουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.»

  • Στη συνέχεια μίλησε και για τις βλέψεις της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα:

«29 χρόνια είναι πολλά για ένα club όπως η Liverpool. Ναι μεν για μένα είναι η πρώτη σεζόν στην ομάδα, όμως θα ήταν υπέροχο να κατακτήσουμε την Premier League, το να πετύχουμε κάτι ιστορικό. Παίζοντας για τη Liverpool, έχω συνειδητοποιήσει τη σχέση ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς. Μπορείς να δεις στο πρόσωπο κάθε παίκτη την επιθυμία για νίκη.»

Ο Fabinho στη νίκη επί της Burnley στο Anfield τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Fabinho στη νίκη επί της Burnley στο Anfield τον περασμένο Μάρτιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com