Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: “ Το 2014 βασιζόμασταν στον Suarez, τώρα είναι αλλιώς ”

Mignolet: “ Το 2014 βασιζόμασταν στον Suarez, τώρα είναι αλλιώς ”

Πιστός στη Liverpool ο Simon Mignolet.

Μετά τους Jürgen Klopp και Jordan Henderson, ζητήθηκε και από τον Simon Mignolet να συγκρινεί τη φετινή ομάδα της Liverpool με την τελευταία που έκανε πρωταθλητισμό, εκείνη του 2014 ενόψει του αυριανού αγώνα με την Chelsea στο Anfield.

Ο Βέλγος μίλησε για τις διαφορές των δύο ομάδων: 

“ Ο τωρινός τρόπος παιχνιδιού είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τότε. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από το 2014. ”

“ Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία το 2014, αλλά βασιζόμασταν κυρίως στην ποιότητα του Luis Suarez και στα γκολ του. Τώρα είναι μια συλλογική προσπάθεια όλης της ομάδας. Δεν δεχόμαστε τόσα πολλά γκολ και η απειλή για τον αντίπαλο έρχεται από πολλούς παίκτες και όχι μόνο από έναν. ” Δήλωσε ο Mignolet στο Sky Sports.

“ Φέτος διαθέτουμε μεγαλύτερη σταθερότητα ως ομάδα, ενώ τότε τα περιμέναμε όλα από την ποιότητα ορισμένων παικτών. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για αύριο, διότι δεν έχουμε χάσει εδώ και αρκετό καιρό στο Anfield και δεν έχουμε δεχθεί και πολλά γκολ. ”

Αν θα έχει ομοιότητες ο αυριανός αγώνας με την Chelsea με εκείνον του 2014:

“ Είμαστε πολύ καλύτεροι αμυντικά φέτος, οπότε όλοι πιστεύουμε πολύ περισσότερο, πως θα τα καταφέρουμε σε αντίθεση με εκείνον τον αγώνα με την Chelsea. ”

Αν έχει μιλήσει με τον Hazard για το παιχνίδι:

“ Μίλησα με τον Hazard, όταν ήμουν στην Εθνική ομάδα. Είπαμε για τον αγώνα του 2014 και για τον φετινό. Μου είπε πως είναι αισιόδοξος, γιατί η Chelsea έχει καλή παράδοση στο Anfield. ”

“ Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό. ”

Ο Mignolet μετά τη λήξη του αγώνα με τη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com