Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Anfield η Chelsea!

Προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Anfield η Chelsea!

Μόλις χθες βγήκε στη δημοσιότητα το βίντεο με το αισχρό σύνθημα των οπαδών της Chelsea για τον Mohamed Salah και οι άνθρωποι των Μπλε βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield για την 34η αγωνιστική.

Με αφορμή, λοιπόν το μεθαυρινό παιχνίδι κόντρα στη Liverpool, η Chelsea εξέδωσε ανακοίνωσε, με την οποία θέλησε να ζητήσει τους φιλαθλούς της να φερθούν κόσμια στο Anfield και να μη δημιουργήσουν προβλήματα.

Η ανακοίνωση των Λονδρέζων:

“ Οι ενέργειες μια ανόητης και ανεπιθύμητης μειοψηφίας στον χθεσινό αγώνα στην Πράγα, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο μια μερίδα οπαδών, η οποία μπορεί να προκαλέσει μόνο στεναχώρια στους συνοπαδούς και στον σύλλογο. Προσδοκούμε να μην επαναληφθούν παρόμοιες ενέργειες στον αγώνα της Κυριακής με την Liverpool και αν υπάρξουν ενδείξεις για οποιαδήποτε ακατάλληλη ή παραβατική συμπεριφορά, θα λάβουμε πιο δραστικά μέτρα ως σύλλογος. ”

Οι Reds θα υποδεχθούν τους Μπλε του Λονδίνου την Κυριακή στο Anfield στις 18:30 ώρα Ελλάδος για την 34 αγωνιστική της Premier League και θέλουν να τους κερδίσουν για πρώτη φορά από το 2012, όταν και είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1. Με νίκη ομάδα του Klopp θα παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Chelsea την Κυριακή στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com