Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο μάνατζερ του Fekir αποκάλυψε γιατί χάλασε η μεταγραφή στη Liverpool

Ο μάνατζερ του Fekir αποκάλυψε γιατί χάλασε η μεταγραφή στη Liverpool

Πολύ κοντά στη Liverpool έφτασε ο Nabil Fekir, όπως όλοι γνωρίζουμε το περσινό καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αν και ο Γάλλος είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις και είχε ολοκληρώσει την φωτογράφισή του με τη φανέλα της ομάδας.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Jean-Pierre Bernes παραχώρησε συνέντευξη στην Γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe και αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Γάλλου άσου στο Anfield.

“ Η μεταγραφή δεν χάλασε γιατί ήθελε ο παίκτης να μείνει εδώ (Lyon). Γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους, για τους οποίους χάλασε η μεταγραφή του Fekir στη Liverpool.”

“ Ο τραυματισμός του στο γόνατο έπαιξε ένα ρόλο στο ναυάγιο της μεταγραφής, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Είχε περάσει τα ιατρικά, είχε βγάλει φωτογραφίες με την κόκκινη φανέλα και τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. ” Δήλωσε ο Bernes.

Ο μάνατζερ του αρχηγού της Lyon παραχώρησε την συγκεκριμένη συνέντευξη, διότι ο Nabil Fekir δεν τα έχει βρει -τουλάχιστον προς το πάρον- με την διοίκηση της Γαλλικής ομάδας για την υπογραφή νέου συμβολαίου και η πιθανότητα της αποχώρησης το καλοκαίρι φαντάζει πολύ πιθανή.

Το συμβόλαιό του διεθνή μέσου με την Lyon ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

O Nabil Fekir είχε φθάσει πραγματικά μία ανάσα από το να ντυθεί στα κόκκινα
O Nabil Fekir είχε φθάσει πραγματικά μία ανάσα από το να ντυθεί στα κόκκινα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com