Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το VAR δεν θα ακύρωνε την ισοφάριση της Liverpool!

Το VAR δεν θα ακύρωνε την ισοφάριση της Liverpool!

Πίσω στο σκορ βρέθηκε η Liverpool στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Southampton με τον γκολ του Shane Long από το 9ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε με το πρώτο γκολ του Naby Keita στην Premier League στο 36’.

Στην αρχή της φάσης ο Mohamed Salah φαίνεται να είναι ελάχιστα πιο μπροστά και είναι για πολύ λίγο εκτεθειμένος. Μόλις συνέβη η συγκεκριμένη φάση και οι Reds σκόραραν στην εξέλιξη της, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση και διαμάχη στα social media σχετικά με το αν θα έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ ή αν το VAR θα ακυρώνε το τέρμα της Liverpool.

Η απάντηση είναι πως όχι, δεν θα το ακύρωνε, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια του Sky Sports, Kelly Cates.

“ Το VAR Centre μας έχει ξεκαθαρίσει, πως το γκολ δεν μπορεί να ακυρωθεί, αν η άμυνα έχει αρκετές ευκαιρίες να απομακρύνει την μπάλα και να βγάλει την άμυνα. Η άμυνα της Southampton είχε ευκαιρίες να καθαρίσει την φάση. Έτσι θα λειτουργεί το VAR από το χρόνου και δεν θα ακύρωνε το γκολ της Liverpool. ” Ανέφερε η Cates.

Επίσης, η πρώτη σέντρα του Salah δεν είχε άμεση συμμετοχή στην επίτευξη του τέρματος, διότι το γκολ μπήκε μετά από 2 σέντρες. Πρώτα του Andrew Robertson και έπειτα του Alexander-Arnold.

Ο Keita ισοφάρισε για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com