Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nicol: “ Θα δώσει το πρωτάθλημα στη City ο Salah “

Nicol: “ Θα δώσει το πρωτάθλημα στη City ο Salah “

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Liverpool, Steve Nicol.

Χωρίς γκολ έχει μείνει ο Mohamed Salah από τις 9 Φεβρουαρίου και τη νίκη επί της Bournemouth στο Anfield και οι τελευταίες του εμφανίσεις έχουν φέρει αρκετά αρνητικά σχόλια. Κάτι παρόμοιο συνέβη και από τον πρώην παίκτη των Reds, Steve Nicol, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο ESPN και μίλησε για την μάχη του τίτλου της Premier League και για τον Φαραώ.

“ Έχει χάσει το μυαλό του και δεν μπορεί να πει κάποιος, πως απλά έχει μια άσχημη σεζόν, γιατί δεν είναι έτσι. Διανύει ένα πολύ κακό δεύτερο μέρος της σεζόν. Όσο καλό ήταν το πρώτο του μισό, τόσο κακό είναι τώρα το δεύτερο. ” Δήλωσε ο Nicol.

“ Το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό του είναι, πως δεν σκοράρει. Πραγματικά παρακολούσα να πασάρει στον Mane (στον αγώνα με την Tottenham), γιατί αν δεν έδινε πάσα δεν θα έμπαινε γκολ και τελικά αυτό συνέβη. ”

“ Το πιο ανησυχητικό είναι, ότι πλέον η Liverpool δεν ξέρει από που θα πάρει τα γκολ στην επίθεση. Το παιχνίδι της Liverpool και το Jürgen Klopp είναι ξεκάθαρο, προσπαθεί να τροφοδοτεί τους 3 επιθετικούς της, οι οποίοι στην ουσία τώρα έχουν γίνει δύο. Ο Mane και ο Firmino, διότι μόνο αυτοί σκοράρουν αυτοί τη στιγμή. ”

“ Από την άλλη κοιτάζεις την Manchester City και έχει πάρει πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στη Liverpool και στη City. Ο Salah μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα στη City. Γι’ αυτό η City θα το πάρει και η Liverpool δεν θα το πάρει. ”

Απογοητευμένος με τον Salah ο Steve Nicol.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com