Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: “ Τελικά δεν θα βάλω την Under 23 αύριο με τη City ”

Warnock: “ Τελικά δεν θα βάλω την Under 23 αύριο με τη City ”

Και όμως τα άλλαξε! Άλλα δήλωσε προχθες και άλλα σήμερα ο προπονητής της Cardiff, Nel Warnock πήρε πίσω τις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τη City στη σημερινή συνέντευξη τύπου και δήλωσε πως θα κατέβει με την πρώτη ομάδα και όχι με την Under 23.

Ο τεχνικός των Bluebirds είχε δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με την Chelsea και είχε κάνει την συγκεκρινένη δήλωση, όμως σήμερα την πήρε πίσω.

Για τις προχθεσινές του δηλώσεις: 

“ Τελικά δεν θα παρατάξω μια αδύναμη ομάδα κόντρα στη City. Μην ανησυχείτε. Θα βάλω την κανονική ομάδα και θα κάνω τα πάντα, ώστε να είναι έτοιμοι οι παίκτες μου στον αγώνα. ” Είπε ο Warnock στους δημοσιογράφους.

“ Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες της Under 23 για το συγκεκριμένο ματς και μερικοί δεν θα ήθελαν καν να ταξιδέψουν στο Manchester! Οπότε θα επιλέξω ξανά την πρώτη ομάδα. Μπορεί να είμαστε εμείς η ομάδα, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Premier League και αυτό θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε την τελευταία αγωνιστική ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. ”

Για τη Liverpool, την City και τους προπονητές των δύο ομάδων:

“ Ο Jürgen έχει κάνει φανταστική δουλειά στην ομάδα και τους έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλά ο Pep βρίσκεται ακόμα πιο μπροστά. Θαυμάζω την δουλειά τους στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. ”

“ Η πρώτη τετράδα βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους και η Liverpool και η City είναι λίγο πιο μακριά από τους υπόλοιπους. ”

Τα άλλαξε τώρα ο Warnock!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com