Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Milner για την συνέχεια!

Το μήνυμα του Milner για την συνέχεια!

Δύο ημέρες έμειναν. Μόλις δύο ημέρες, για να ξαναδούμε τη Liverpool στη δράση της Αγγλικής Premier League και ο υπαρχηγός των Reds, James Milner έστειλε μέσω της Mirror το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας, δηλαδή των τελευταίων παιχνιδών σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Milner μίλησε για την συνέχεια και για το ρόστερ των Reds:

“ Έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όσο πιο δύσκολη γίνεται για τον προπονητή η επιλογή της ενδεκάδας, τόσο καλύτερα τα έχει πάει η ομάδα και πιο εύκολα θα μπορέσει να φτάσει σε επιτυχίες. ”

“ Είναι σημαντικό, που έχουμε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, διότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Στο τέλος της σεζόν, όλοι οι παίκτες θα είναι σημαντικοί στην πορεία μας, ακόμη και αν δεν αγωνιστούν αρκετά στα παιχνίδια μας. ” Δήλωσε ο James Milner. 

“ Όλοι προπονούνται με μεγάλη ένταση στην προπόνηση, διότι θέλουν να διατηρήσουν την θέση τους στην αρχική ενδεκάδα. 

Η Liverpool και ο James Milner θα υποδεχθούν την Κυριακή (31/3) στο Anfield την Tottenham Hotspur και την επόμενη Παρασκευή θα φιλοξενηθούν στο St Marys’ από την Southampton, προτού κοντραριστούν με την Porto στο σπίτι τους για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League.

Έτοιμος για την τελευταία στροφή ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com