Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει στη United και…ξεσπιτώνει τον van Dijk o Solskjær!

Μένει στη United και…ξεσπιτώνει τον van Dijk o Solskjær!

Το νέο της ημέρας στο ποδοσφαιρικό σύμπαν του Νησιού είναι η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της Manchester United με τον Ole Gunnar Solskjær.

Τι σχέση έχει αυτό με ένα site πού αρθρογραφεί για τη Liverpool θα αναρωτιέστε, και εξηγούμαστε.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης και από εδώ και στο εξής μόνιμος προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων, τα χρόνια πού αγωνιζόταν για τη United έμενε στο σπίτι το οποίο νοίκιασε ο Virgil van Dijk τα Χριστούγεννα του 2017, οπότε και έγινε η μεταγραφή του από τη Southampton!

Λίγο καιρό πριν, ο Solskjær είχε ρωτηθεί αν έχει μιλήσει με τον Virgil σχετικά με το θέμα, απαντώντας χαριτολογώντας: «Ναι, του έχω κάνει έξωση.»

Σε σημερινές δηλώσεις του μετά τη επίσημη ανακοίνωση της Manchester United για τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο ‘δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο’ (όπως είχε αποκληθεί τον καιρό πού ήταν ποδοσφαιριστής) ανέφερε τα εξής:

«Απολαύσαμε τη ζωή μας στη Νορβηγία τα τελευταία 8 χρόνια.»

«Η μετακόμιση στο Manchester θα είναι μία αλλαγή για αυτούς (την οικογένεια του Νορβηγού), όμως ανυπομονούμε για αυτή. Τον Δεκέμβρη πού ανέλαβα είχαμε συμφωνήσει ότι θα μείνουμε χώρια για 6 μήνες, όμως τώρα (που ανέλαβε μόνιμα τη θέση του προπονητή της United) θα μείνουμε όλοι μαζί.»

«Χτίσαμε ένα σπίτι το 2007 (αυτό στο οποίο μένει τώρα ο van Dijk), όμως ίσως τελικά μπορέσουμε να μετακομίσουμε όλοι μαζί σε αυτό το 2019!»

Ίσως μείνει...άστεγος λόγω του Solskjær ο van Dijk!
Ίσως μείνει…άστεγος λόγω του Solskjær ο van Dijk!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com