Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kirkland: “ Μόνο με τον Alisson έχω μείνει έκπληκτος ”

Kirkland: “ Μόνο με τον Alisson έχω μείνει έκπληκτος ”

Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της Liverpool από την ημέρα της έλευσης του Alisson Becker είναι εμφανής. Αυτό που δεν ξέραμε ως τώρα ήταν, ότι είχε αφήσει έκπληκτους και πρώην τερματοφύλακες της ομάδας.

Τελικά και αυτό συνέβη με τον παλαίμαχο keeper των Reds και νυν μέλος του τεχνικού team της γυναικείας ομάδας, Chris Kirkland.

Ο Kirkland, ο οποίος αν και δεν αγωνίστηκε πολύ με τους Reds πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League το 2005 παραχώρησε δηλώσεις στο TalkSport και αναφέρθηκε στους Alisson Becker και Simon Mignoler.

“ Είχα την τύχη να βρεθώ μερικές φορές στο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας και είδα τον Alisson. Είναι ο μόνος τερματοφύλακας, που έχω παρακολουθήσει και έχω μείνει έκπληκτος. Έχω πει Wow πολλές φορές στην προπόνηση μαζί του. ” Δήλωσε ο Kirkland.

“ Έφυγα από την προπόνηση και ήμουν πολύ χαρούμενος. Πήγα σπίτι με ένα χαμόγελο, διότι είχα δει φανταστικά πράγματα από εκείνον στην προπόνηση. ”

“ Στην προπόνηση ήταν και ο John Achtenberg, ο προπονητής τερματοφύλακων και οι Simon Mignolet και Alisson Becker. Πρόκειται για δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, αλλά ο Alisson είναι απλά απίστευτος. ”

Ο Βραζιλιάνος διεθνής είναι πρώτος στα clean sheets στην Premier League με 17. Τρία περισσότερα από του Ederson της Manchester City.

Ενθουσιασμένος με τον Alisson Becker ο Kirkland.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com