Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Trent και Shaqiri

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Trent και Shaqiri

Ολοκληρώνεται σήμερα οι αγώνες των Εθνικών ομάδων και οι διεθνείς παίκτες των Reds ετοιμάζοναι να επιστρέψουν στο Melwood για το τελευταίο διάστημα της σεζόν. Στους αγώνες των Εθνικών ομάδων δεν συμμετείχαν οι Trent Alexander-Arnold και Xherdan Shaqiri, λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν.

Ο Jürgen Klopp μας ενημέρωσε για την κατάσταση των δύο παικτών με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης.

Για τον Trent Alexander-Arnold ο Γερμανός είπε: 

“ Ο Trent ακόμα αισθάνεται πόνους στην πλάτη. Δεν είμαι 100% σίγουροι για το πότε θα τον έχουμε διαθέσιμοι. Εκείνος θέλει να βρεθεί στο 100%, αλλά προς το παρόν δεν είναι. Θα πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Είναι ένας περίεργος τραυματισμός. Δεν είναι ξεκάθαρος. Δεν έχει υποστεί σπάσιμο ή κάτι παρόμοιο. Ήταν για εκείνον σημαντικό που μπόρεσε να ακολουθήσει θεραπεία αυτές τις μέρες. ”

“ Ελπίζουμε από σήμερα ως την Πέμπτη να τον έχουμε μαζί μας στην προπόνηση και να καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Αν συμβεί αυτό, θα είναι καλά για την Κυριακή. ” Ανέφερε ο Klopp.

Και για τον Shaqiri: 

“ Ο Shaq είναι καλά. Είναι πολύ καλύτερα τώρα. Τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην βουβωνική χώρα. ”

“ Όχι, πως δεν μπορούσε να προπονηθεί, αλλά πονούσε όλες αυτές τις εβδομάδες. Τώρα νιώθει καλύτερα και θα είναι εντάξει για τον επόμενο αγώνα. ”

Τα νεότερα για Trent και Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com