Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα δώσουμε τα πάντα για τους τίτλους»

Robertson: «Θα δώσουμε τα πάντα για τους τίτλους»

Μπορεί ο Andrew Robertson να προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή με την εθνική ομάδα της Σκωτίας για τους  αγώνες των προκριματικών του Euro 2020, σίγουρα όμως έχει στο μυαλό του και τη Liverpool και το τελευταίο μέρος μιας απαιτητικής χρονιάς για τους Reds.

Σε συνέντευξή του μάλιστα, μίλησε για τη συνέχεια και τόνισε πως οι κόκκινοι θα παλέψουν με κάθε δύναμη για να έρθουν οι διακρίσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Είχαμε κάποιες ισοπαλίες που σίγουρα δε μας ικανοποίησαν αλλά δεν ήταν και τα πιο αρνητικά αποτελέσματα. Δεν παίξαμε καλά, αλλά μια ισοπαλία στην έδρα της Everton και της Manchester United δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμα στη διεκδίκηση του τίτλου και ξέρουμε ότι η Manchester City μπορεί να μας προσπεράσει ακόμα και για ένα βαθμό. Έχουμε κάνει μια φανταστική χρονιά ως τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε. Όλοι στο σύλλογο έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση πως στο τέλος θα το κατορθώσουμε.»

Υπενθυμίζουμε, πως ο Robertson θα αντιμετωπίσει αύριο με την εθνική του ομάδα το San Marino, ενώ δεν αγωνίστηκε στην ήττα των Σκωτσέζων την Πέμπτη από το Καζακστάν.

Αποφασισμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια ο Andrew Robertson.
Αποφασισμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια ο Andrew Robertson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com