Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Agger: “ Έχει αλλάξει όλη την ομάδα ο Virgil, μου αρέσει ο Klopp ”

Agger: “ Έχει αλλάξει όλη την ομάδα ο Virgil, μου αρέσει ο Klopp ”

Στο Anfield εκτός από τον Luis Garcia θα επιστρέψει και ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Daniel Agger για τον σημερινό αγώνα των θρύλων της Liverpool με τους θρύλους της Milan και με αφορμή την επιστροφή του παραχώρησε συνέντευξη στην Liverpool Echo.

Ο Δανός μίλησε για τον Virgil van Dijk και την επιρροή του στην άμυνα της Liverpool και για τον προπονητή των Reds, Jürgen Klopp.

Για τον Virgil van Dijk είπε: 

“ Έχει αλλάξει όλη την άμυνα και όλη την ομάδα. Ήταν αυτό που έλειπε από τη Liverpool τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Η παρουσία του στην ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολλά. Είναι και ηγέτης και ένας πολύ καλός ποδοσφαριστής. Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Μαζί με τον Alisson έχουν κάνει την ομάδα μας πολύ καλύτερη. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στην άμυνα κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς. Νιώθεις σιγουριά, ειδικά οι αμυντικοί, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα. ” Τόνισε ο Daniel Agger.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Klopp και τις ομοιότητές του με τον Rafa Benitez: 

“ Είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, διαφοτετικοί χαρακτηρές και δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Εμένα μου αρέσει ο Jürgen. ”

“ Μου αρέσει αρκετά η φιλοσοφία του και ο τρόπος παιχνιδιού του. Ζητάει πολλά από τους παίκτες του. ”

Καλή η γνώμη του Agger για τους van Dijk και Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com