Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Μου δίνουν έξτρα κίνητρο οι χαμένοι τελικοί ”

Henderson: “ Μου δίνουν έξτρα κίνητρο οι χαμένοι τελικοί ”

Μόλις ένα τρόπαιο έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα της Liverpool ο αρχηγός της, Jordan Henderson και στοχεύει να κατακτήσει έναν από τους ή ακόμη και τους δύο τη φετινή σεζόν, δηλαδή την Premier League και το Champions League.

Ο Hendo έχει γνωρίσει την ήττα σε 3 τελικούς με τους Reds και τόνισε πως αυτές οι ήττες του δίνουν έξτρα κίνητρο.

Για την επιθυμία του να κατακτήσει τρόπαια ο Henderson δήλωσε: 

“ Οι ήττες στους τελικούς μου δίνουν έξτρα κίνητρο, ώστε να προσπαθήσω περισσότερο, να φτάσω ξανά στον τελικό και να κάνω το επόμενο βήμα. ” Δήλωσε ο Jordan Henderson.

“ Έχω αγωνιστεί σε τελικούς και γνωρίζω πλέον πως είναι. Μόνο που δεν είχα την ευκαιρία να κερδίσω κάποιο τρόπαιο μέχρι στιγμής. Αυτό είναι το επόμενο βήμα που σκοπεύω να κάνω. ”

“ Πάντα θέλεις να συνεχίζεις μέχρι να καταφέρεις να κερδίσεις. Είναι απογοητευτικό που δεν το έχουμε καταφέρει ως τώρα. Αλλά αυτό μας δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας. Θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. ”

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:

“ Όταν παίζεις στη Liverpool πάντα υπάρχει πίεση. Πίεση, ώστε να ανταπεξέλθεις και να ανταποκριθείς. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να βρισκόμαστε στην ομάδα. Τώρα είμαστε σε μια καλή θέση και πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Τα τρόπαια ο στόχος για τον Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com