Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς Ιταλία ο Alberto Moreno;

Προς Ιταλία ο Alberto Moreno;

Το συμβόλαιο του Alberto Moreno με τη Liverpool ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ο Ισπανός αναμένεται να αποχωρήσει από το Anfield μετά από 5 σεζόν και 141 εμφανίσεις με τη φανέλα των Reds.

Η Liverpool δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίο του και ο Jürgen Klopp και του έχει κάνει ξεκάθαρα τα πλάνα του, καθώς τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις 2 φορές στην φετινή Premier League και 5 φορές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται η Ιταλική Lazio και η Ισπανική Real Betis. Η ομάδα της Ρώμης δείχνει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και σύμφωνα τον Simon Hughes του Independent βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Στη λίστα της τον είχε και η Roma, όμως η απόλυση του Eusebio Di Fransesco και η απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Monchi άλλαξαν τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας.

Ο Moreno συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο φετινό Uefa Champions League στο πρώτο παιχνίδι με την Porto για την φάση των 8, αν και ο Jürgen Klopp πιθανότατα θα επιλέξει τον James Milner, όπως άλλωσε είχε πράξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2016-17.

Ο Alberto Moreno αποχωρεί οριστικά από τη Liverpool το φετινό καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com