Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για την τρομερή φόρμα του Mane και για τον Salah

Ο Klopp μίλησε για την τρομερή φόρμα του Mane και για τον Salah

Δεν είναι άγνωστο, το γεγονός πως ο Sadio Mane διανύει μια περίοδο πολύ καλής φόρμας. Πιθανότατα την καλύτερη του με τη φανέλα της Liverpool. Ο Σεναγελέζος έχει σκοράρει 11 τέρματα στα 11 τελευταία του παιχνίδια με τους Reds και έχει φτάσει τα 20 σε όλες τις διοργανώσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο ζητήθηκε από τον Jürgen Klopp να εξηγήσει τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του διεθνή εξτρέμ της ομάδας, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις του Mo Salah.

“ Βρίσκεται μία πολύ καλή φόρμα. Αυτό είναι πραγματικότητα και ισχύει. Ο Sadio είναι σχέδον κάθε στιγμή σε παρόμοια κατάσταση, αλλά τώρα είναι κατάλληλη στιγμή και φαίνεται περισσότερο. Είναι στη σωστή φόρμα την σωστή στιγμή. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Πάντως ακόμη και όταν δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση, το μόνο που έκανε ήταν να δουλεύει συνεχώς. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Mo. Να μη σταματήσει να δουλεύει και θα γυρίσει η κατάσταση. Ο Mo είναι περισσότερος άτυχος τη δεδομένη στιγμή και ο Sadio είναι περισσότερο τυχερός, αλλά βέβαια είναι και σε φανταστική κατάσταση. Αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως ο Mo είναι αρκετά κοντά του αυτή τη στιγμή, όσο αφορά τη φόρμα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ο Mo με τη Fulham από την σέντρα του Robbo, αν δεν έβρισκε την μπάλα ο Gini. Πάντως, είναι σε τέλεια κατάσταση ο Mane ναι. ”

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com