Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: “ Μπορεί να πάρει το Χρυσό παπούτσι ο Mane ”

Aldridge: “ Μπορεί να πάρει το Χρυσό παπούτσι ο Mane ”

Σαν σήμερα: 27/1/1987 Υπογράφει στους Reds, ο John Aldridge

Ο Sadio Mane βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, έχει φτάσει τα 17 γκολ στην φετινή Premier League και πλέον κοιτάζει ψηλότερα στον πίνακα των σκόρερ, δηλαδή την πρώτη θέση, την οποία και μπορεί να κατακτήσει, όπως τόνισε ο πρώην φορ των Reds, John Aldridge.

“ Κάθε φορά που βλέπω τον Sadio Mane τις τελευταίες έξι εβδομάδες του λέω συνέχεια: “ Χρυσό παπούτσι, Χρυσό παπούτσι. ” Του το λέω συνέχεια, γιατί γνωρίζω πως μπορεί να το καταφέρει. ” Τόνισε ο Aldridge στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

“ Είναι πολύ ντροπαλός και γι’ αυτό μου απαντάει συνέχεια όχι, όχι. Για εμένα, όμως έχει την ευκαιρία να τον κερδίσει. Μπορεί και εκείνος και ο Mo Salah. Έχουν πολλές πιθανότητες. ”

“ Για εμένα ο Sadio Mane είναι καλύτερος ως σέντερ φορ. Θα είναι πολύ σπουδαίο, αν καταφέρει να κερδίσει το Χρυσό παπούτσι. Αποτελεί ένα τεράστιο, ένα φανταστικό επίτευγμα. Είναι δύσκολο να το κερδίσεις σε όλα τα πρωταθλήματα, αλλά της Premier League είναι λίγο πιο ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. ”

“ Ο Sadio τώρα έχει βάλει τον εαυτό του σε μια πολύ καλή κατάσταση. Έχει μια καλή ευκαιρία για το Χρυσό παπούτσι και πρέπει να πάει στο γήπεδο και να το κερδίσει. Δεν πιστεύω όμως ότι έχω σχέση εγώ που το λέω τον τελευταίο καιρό! ” Ολοκλήρωσε ο Aldridge.

Ο Aldridge πιστεύει πως ο Mane μπορεί να είναι ο φετινός πρώτος σκόρερ της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com