Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Χρόνια πολλά Kolo Toure! (vids)

Χρόνια πολλά Kolo Toure! (vids)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ένας όχι θρυλικός, αλλά σίγουρα αγαπημένος και cult παίκτης της Liverpool! O λόγος φυσικά για τον Kolo Toure.

Ο κεντρικός αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ήρθε το καλοκαίρι του 2013 ως ελεύθερος από τη Manchester City, έχοντας ήδη διατελέσει για αρκετά χρόνια στην Premier League, αγωνιζόμενος για τους ‘Πολίτες’ και την Arsenal.

Ήταν μέλος της ομάδας πού έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση της Premier League με τον Rodgers και του Europa League με τον Klopp, ενώ -και παρόλο που δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο με την ομάδα μας- θα μας μείνουν αλησμόνητα το πάθος του, η μαχητικότητά του, ο συμπαθής χαρακτήρας του, και φυσικά ότι στα 35 του χρόνια ήταν ο κορυφαίος και αυτός πού έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα στον τελικό με τη Σεβίλλη!

Το πόσο αγαπητός ήταν έχει αποδειχθεί επανειλημμένα, και ένα από τα ντοκουμέντα είναι το παρακάτω αλησμόνητο video από το ταξίδι της ομάδας στο Dubai μετά το τέλος της σεζόν 2014-2015!

Αποδεσμεύτηκε από τη Liverpool το καλοκαίρι του 2016 και μετακόμισε στη Σκωτία και τη Celtic, όπου αυτή τη φορά στέφθηκε πρωταθλητής με προπονητή τον Brendan.

O Kolo Toure πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί το γκολ του στην έδρα της Aston Villa!
O Kolo Toure πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί το γκολ του στην έδρα της Aston Villa!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το πρώτο και τελευταίο γκολ του Kolo Toure με τη φανέλα της Liverpool, στο Vila Park τη σεζόν 2015-16:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com