Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Ήταν μια σημαντική εβδομάδα για εμάς ”

Robertson: “ Ήταν μια σημαντική εβδομάδα για εμάς ”

Αποφασισμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια ο Andrew Robertson.

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα έκλεισε χθες το απόγευμα για τη Liverpool, καθώς οι Reds αντιμετώπισαν μέσα σε 7 ημέρες τις Bunrley και Fulham για την Premier League και την Bayern Munich για το πρωτάθλημα. Ο Andrew Robertson μίλησε για τους τελευταίους αγώνες στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως οι Reds είχαν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να πάρουν τη νίκη στο Craven Cottage.

Για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν και τη χθεσινή νίκη ο Robbo είπε: 

“ Έχουμε φτάσει στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Είναι πάντα το πιο δύσκολο σημείο, γιατί όλες οι ομάδες παλεύουν. Η Fulham προσπαθεί να αποφυγεί τον υποβιβασμό. Άλλες ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα, άλλες για την Ευρώπη και άλλες προσπαθούν να μπουν στην πρώτη δεκάδα. Είναι δύσκολα.” Δήλωσε ο Andrew Robertson.

“ Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχουν αδιάφορες ομάδες σε αυτό το σημείο της σεζόν. Ευτυχώς, όμως εμείς είχαμε την απαραίτητη ενέργεια και πήραμε τη νίκη. ”

Για την εβδομάδα που μας πέρασε: 

“ Ήταν μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς. Νικήσαμε την Bunrley εντός έδρας και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Προηγήθηκαν και θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, όπως και η Fulham. ”

“ Το αποτέλεσμα με την Bayern μιλάει από μόνο του. Στον χθεσινό αγώνα έπρεπε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ξεκούραστοι, ώστε να είμαστε πρώτοι μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Ευτυχώς εμείς ήμασταν και βρισκόμαστε ξανά στην κορυφή. ” Έκλεισε ο Robertson.

Η νίκη επί της Fulham έφερε τη Liverpool και πάλι στην κορυφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com