Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho εξήγησε πως βοήθησε ο Firmino στην μεταγραφή του

Ο Fabinho εξήγησε πως βοήθησε ο Firmino στην μεταγραφή του

Παίκτης της Liverpool είναι από τον περασμένο Μάιο ο Fabinho και μάλιστα έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο γρανάζι των Reds στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε δηλώσεις στη Liverpool Echo και αποκάλυψε, πως ο Firmino έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του, καθώς τον έπεισε να έρθει στο Anfield και να φορέσει την κόκκινη φανέλα.

Για τον ρόλο του Bobby Firmino στην μεταγραφή του από τη Monaco ο Fabinho τόνισε: 

“ Ο Bobby έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στην ομάδα. Πριν το αποφασίσω, μιλήσαμε και μου εξήγησε τα πάντα για τον σύλλογο, την πόλη, τα καλύτερα μέρη και που θα έπρεπε να μείνω στο Liverpool. ” Δήλωσε ο Fabinho.

“ Είναι πολύ σημαντικό, όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα να υπάρχουν συμπατριώτες σου. Η φιλία παίζει πάντα τον ρόλο της στην προσαρμογή σου. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Ο προπονητής μας ζητάει πάντα πολλά από τους παίκτες και έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί μας. Είναι κοντά μας. Το τεχνικό του επιτελείο και ο ίδιος μας βοηθάνε πολύ και προσπαθούν πάντα να παίρνουν το 100% από εμάς. ”

Ο Fabinho στη νίκη της προηγούμενης Κυριακής επί της Burnley στο Anfield με 4-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com