Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Αξίζαμε την νίκη ”

Klopp: “ Αξίζαμε την νίκη ”

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp αναφέρθηκε στο σκορ της νίκης των Reds και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και ήταν η δίκαιη νικήτρια στον χθεσινό αγώνα.

Ο Γερμανός προπονητής αναλυτικά δήλωσε στο Sky Sports: 

“ Τώρα μου άρεσει περισσότερο η νίκη με σκορ 2-1 πάρα με 1-0 (είχε κάνει την σχετική δήλωση στην αρχή της σεζόν). Πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη στον αγώνα. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά ένα τεράστιο αποτέλεσμα. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες μας. Τελικά, έμεινε το 1-0 και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί να έρθει η ισοφάριση. Είναι ξεκάθαρο. Ο Babel ήταν στο σωστό σημείο και σκόραρε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άξιζαν ένα γκολ, αλλά εμείς αξίζαμε τους τρείς βαθμούς. Θα μπορούσα να πω, πως ήταν ένα τέλειο απόγευμα. ”

“ Δεν έχω αμφιβολίες για κανέναν από τους παίκτες μου. Εμείς προσπαθούμε να αγγίζουμε την τέλεια εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι μας, αλλά σπάνια μπορείς να την πετύχεις. Ο κόσμος μπορεί να αρχίσει να λέει, ότι πρέπει να πετυχαίνουμε πιο πειστικές νίκες, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος.”

“ Πρέπει να βρούμε την σταθερότητά μας. ” Είπε στο τέλος ο Klopp.

Ο Klopp ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com