Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανονικά στην Εθνική ο Henderson

Κανονικά στην Εθνική ο Henderson

Εκτός παρέμεινε από την χθεσινή νίκη της Liverpool επί της Fulham ο Jordan Henderson, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν φαίνεται σοβαρός και αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας για τους αγώνες  με Τσεχία και Μαυροβούνιο.

Ο μέσος των Reds τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Bayern στο Μόναχο και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Fabinho να περνάει στη θέση του. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την κατάσταση του αρχηγού και μας ενημέρωσε σχετικά με την κατάστασή του.

“ Νομίζω πως θα παραμείνει για 2 ή 3 μέρες ακόμα στο Melwood, για να κάνει την αποθεραπεία του. Δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και βρίσκεται πάντα σε επαφή με τον Gareth Southgate. Όταν μπορέσει ξανά να προπονηθεί, θα πάει κανονικά στην Εθνική ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν το αποφασίσει ο Gareth θα αγωνιστεί. Πάντως, δεν είναι κάτι σοβαρό και σε 3 ή 4 μέρες θα είναι καλά. ”

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 22 Μαρτίου την Τσεχία στο Wembley και στις 25 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα εκτός έδρας το Μαυροβούνιο. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Trent Alexander-Arnold και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Gareth Southgate στα δύο παιχνίδια.

Κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com