Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανέλαβε την ευθύνη για την ισοφάριση ο Milner

Ανέλαβε την ευθύνη για την ισοφάριση ο Milner

Η Liverpool κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό το απόγευμα της Κυριακής, αφού κέρδισε στο Craven Cotttage τη Fulham με 1-2 και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν ένα ματς, που θα μπορούσαν να το είχαν καθαρίσει πιο νωρίς οι Reds και σίγουρα δεν θα έπρεπε να είχαν δεχθεί την ισοφάριση μετά από συνεχόμενα λάθη των Milner, Van Dijk και Alisson.

Ο Virgil van Dijk ανέφερε πως στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, ενώ ο James Milner πήρε την ευθύνη πάνω του, ωστόσο το λάθος δεν στοίχισε στην ομάδα, εφόσον λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ο Millie έκανε το 1-2 με πέναλτι.

Για το γκολ της Fulham ο Milner ανέφερε: 

“ Πιστεύω πως το λάθος στο γκολ της Fulham ήταν δικό μου λάθος. Από εμένα ξεκίνησε η φάση. Η μπάλα πήγε ψηλά και έβαλα και τον Virgil σε κίνδυνο με την μπαλιά μου, ευτυχώς όμως δεν μας στοίνισε και πήραμε την νίκη. ” Είπε ο Άγγλος μέσος στο Sky Sports.

Για το εύστοχο πέναλτί του: 

“ Το γκολ μου ήταν αρκετά σημαντικό, ώστε να ξεπεράσουμε το λάθος και να μπορέσουμε να προηγηθούμε ξανά. Πρέπει να το εκτελείς, όπως ακριβώς και στην προπόνηση. Να μείνεις ήρεμος και να το εκτελέσεις. ”

Το πέναλτι του James Milner έδωσε το διπλό στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com