Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk μίλησε για το λάθος του και τη νίκη επί της Fulham

Ο van Dijk μίλησε για το λάθος του και τη νίκη επί της Fulham

Μπορεί να μην κάνει συχνά λάθος, αλλά έκανε ένα στη σημερινή νίκη της Liverpool επί της Fulham, αν και δεν ήταν όλο δικό του. Ο Virgil van Dijk μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds μετά την επικράτηση στο Craven Cottage και αναφέρθηκε στην ισοφάριση της Fulham και τη νίκη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, για το λάθος που έφερε την ισοφάριση ο Virgil van Dijk δήλωσε: 

“ Είναι μια περίπτωση, όπου προσπαθήσεις να δώσεις την μπάλα πίσω με κεφαλιά. Η μπάλα ήταν πολύ χαμηλά και ήταν δύσκολο να την πιάσει ο Alisson. Ο Ryan ήταν κοντά, καταλάβε την φάση, πήρε την μπάλα και σκόραρε. ” Είπε ο Virgil.

“ Τους έδωσε ψυχολογία και πίστη. Τέτοιες φάσεις συμβαίνουν στα παιχνίδια. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να το αποδεχθείς και να συνεχίσεις. ”

Ο Ολλανδός μίλησε και για την αναμέτρηση: 

“ Θεωρώ πως στο πρώτο ημιχρόνο θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Είχαμε τις φάσεις και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο το πίστεψαν περισσότερο και έπαιξαν πιο απελευθερωμένα. Δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και το κάναμε από μόνοι μας πιο δύσκολο για τους εαυτούς μας. Στο τέλος, όμως πήραμε τους 3 πόντους και αυτό μετράει. ” Έκλεισε ο Virgil.

Σημαντική νίκη για τη Liverpool σήμερα το απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com