Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Craven Cottage

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Craven Cottage

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τη Liverpool και είχε θετικό πρόσημο, καθώς η ομάδα πήρε δύο διπλά σε δύσκολες έδρες, όπως η Allianz Arena και το Craven Cottage και αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ικανοποιημένος ο Jürgen Klopp με τη σημερινή νίκη της ομάδας του.

Για το ματς και την εμφάνιση των Reds ο Γερμανός δήλωσε: 

“ Ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά στην πορεία χάσαμε τον ρυθμό μας και η απόδοσή μας έπεσε. Αυτό συνέβη για δύο λόγος. Πρώτον, γιατί η Fulham είναι μια πολύ καλή ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει στα τελευταία της παιχνίδια και έχει βελτιωθεί αρκετά και δεύτερον γιατί ήμασταν κουρασμένοι από το παιχνίδι της Τετάρτης. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Μόναχο και έπρεπε να τρέξουμε πολύ και να τα δώσουμε όλα, προκειμένου να φύγουμε με τη νίκη. ”

“ Αυτά τα δύο μας στοίχισαν λίγο από τον ρυθμό μας. Σκοράραμε ένα πανέμορφο γκολ και συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερο και τρίτο γκολ, ώστε να καθαρίσουμε τον αγώνα, αλλά τελικά βρήκε η Fulham την ισοφάριση από μια φάση που δεν θέλαμε να είχε συμβεί. Είχαν κάποιες καλές στιγμές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά μετά βγάλαμε τη σωστή αντίδραση και αυτό είναι που μετράει. Οπότε όλα καλά. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα τεράστιο αποτέλεσμα σε μια πολύ μεγάλη εβδομάδα για εμάς. ”

Για την απόφαση να εκτελέσει ο Milner το πέναλτι: 

“ Έχει σκοράρει και ο Mo Salah πολλά πέναλτι, αλλά όταν βρίσκεται στο γήπεδο ο Millie είναι η πιο ξεκάθαρη επιλογή. Ήταν ένα πολύ καλό πέναλτι. ” Είπε ο Klopp.

Για την αντίδραση των παικτών του: 

“ Δείξαμε τον χαρακτήρα μας και δεν μας έπιασε σε καμία περίπτωση πανικός. Μου άρεσε. ”

Η στιγμή του πέναλτι του Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com