Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόδραση τίτλου από το Craven Cottage!

Απόδραση τίτλου από το Craven Cottage!

Μπορεί να μην ήταν καλή, όμως κατάφερε και πάλι να πάρει τη νίκη! Η Liverpool επικράτησε με 1-2 της Fulham και έφυγε με το πολύτιμο διπλό από το Craven Cottage. Mane και Milner τα γκολ των Reds.

Α’ Ημίχρονο: Δεν είχε κάποια έκπληξη η ενδεκάδα που παρέταξε ο Jürgen Klopp. Ήταν ακριβώς η ίδια με τον αγώνα κόντρα στη Bunrley. Βασικός για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Adam Lallana. Μόλις στο τέταρτο λεπτό είχε την πρώτη της τελική η Liverpool με ένα σουτ του Salah. Ο Αιγύπτιος δεν το έπιασε καλά. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 18ο λεπτό με μια κεφαλιά του Matip. Ο Καμερουνέζος σηκώθηκε σωστά, αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Η Liverpool το έψαχνε το γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και τελικά το βρήκε στο 26ο λεπτό ξανά με τον Sadio Mane. Ο Σεναγελέζος συνεργάστηκε άψογα με τον Firmino, ο τελευταίος γύρισε σωστά μέσα στην περιοχή και ο Mane έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Το γκολ το έψαχνε και ο Mo Salah, αλλά νικήθηκε από τον Rico στο 28’. Πολλές προωθήσεις στο ματς είχε ο Robertson και μια καλή ευκαιρία στο 35’. Ο Σκωτσέζος βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Rico απομάκρυνε με το πόδι. Η Fulham το μόνο που είχε να επιδείξει στα πρώτα 45 λεπτά ήταν δύο άστοχα σουτ των Seri και Cairney.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ περίπου 2 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με ένα τακουνάκι του Firmino. Κοντά στο 0-2 έφτασαν οι Reds και στο 51’ με κεφαλιά του Gini Wijnaldum. Ελάχιστα άουτ η προσπάθεια του Ολλανδού. Καλή ευκαιρία για γκολ έχασε και ο άλλος της ομάδας, ο Virgil van Dijk ξανά με κεφαλιά. Ο Rico απέκρουσε εντυπωσιακά. Η Liverpool δεν είχε πιάσει κορυφαία απόδοση και στο δεύτερο ημίχρονο δεν την βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, καθώς στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι εξελισσόταν υπό καταρρακτώδη βροχή. Στο 64’ η Fulham σκόραρε με τον Agnuissa, αλλά το τέρμα της ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, όπως ακριβώς και στον αγώνα του Anfield. Ο Anguissa προσπάθησε να σκοράρει με σουτ και στο 68’, αλλά ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα όμως ο Pawson είχε αρνηθεί το πέναλτι στον Gini Wijnaldum. Οι Reds είχαν ανάγκη από αλλαγές στο ματς και ο Klopp και οι δύο στο 72’. Ο Origi πέρασε στη θέση του Firmino και ο James Milner στη θέση του Adam Lallana. Αμέσως μετά τις αλλαγές ο Sadio Mane έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ματς δεν πήγαινε καλά για τη Liverpool και τελικά το δέχθηκε το γκολ στο 74’ από τον πρώην παίκτη της Ryan Babel. Κακή συνεννόηση μεταξύ Van Dijk και Alisson και ο Ολλανδός σκόραρε. Ο Origi στο 79 προσπάθησε να βάλει τους Reds ξανά μπροστά, αλλά η άμυνα της Fulham απομάκρυνε και τελικά το βρήκε η ομάδα του Klopp το γκολ δύο λεπτά αργότερα με πέναλτι του Milner! Ο Salah έκανε το σουτ εντός περιοχής, ο Rico απέκρουσε, ο Mane πήγε για τον ριμπάουντ, ο Ισπανός τον κράτησε με αποτέλεσμα να του κάνει πέναλτι και ο Pawson να το υποδείξει. Ο Milner σημάδεψε σωστά στο κέντρο της εστίας και έγραψε το 1-2. Οι Reds προσπάθησαν να βρουν και το τρίτο γκολ σε 3 περιπτώσεις, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πρώτα ο Wijnaldum με ένα καλό σουτ στο 83’ και έπειτα ο Salah σε δύο περιπτώσεις εκ των οποίων η μια ήταν κλασική ευκαιρία. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στις καθυστερήσεις με τον Daniel Sturridge αντί του Salah και έφυγε με το διπλό. 

Ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και στις 31 του μηνός οι Reds υποδέχονται στο Anfield την Tottenham.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Lallana (72’ Milner), Mane, Firmino (72’ Origi), Salah (93’ Sturridge)

Fulham: Rico, Fosu-Mensah, Chambers, Ream, Bryan, Seri, Anguissa, Babel, Cairney, Ayite, Mitrovic.

Ο Mane σκόραρε ξανά!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com