Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Babel: “ Ξέρω ποιο είναι το αδύνατο σημείο του van Dijk ”

Babel: “ Ξέρω ποιο είναι το αδύνατο σημείο του van Dijk ”

Απροσπέλαστος και ανίκητος μοιάζει να είναι ο Virgil van Dijk και μάλιστα σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ στη μεγάλη νίκη της Liverpool με 1-3 επί της Bayern Munich στην Allianz Arena και αύριο αναμένεται να αντιμετωπίσει την Fulham, εκτός έδρας στο Craven Cottage.

Στη Fulham αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της Liverpool και συμπατριώτης του Virgil van Dijk, Ryan Babel. Ο Babel παραχώρησε συνέντευξη τους Times και μίλησε για τη Liverpool, τον καιρό του στην ομάδα και τον Virgil.

Για τον Virgil van Dijk δήλωσε: 

“ Ο Virg έχει σίγουρα βελτιωθεί κατά τα τελευταία χρόνια. Επίσης πιστεύω πως μπορεί βελτιωθεί κατά ένα 30% περισσότερο. Πιστεύω πως ακόμα παίζει στο 70% των δυνατοτήτων του. Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Είναι όσο γρήγορος θέλει. ” Δήλωσε ο Ryan Babel.

“ Έχει όμως και ένα αδύνατο σημείο. Δεν θέλω να πω, όμως ποιο είναι. Νομίζω πως προς το παρόν δεν το έχει καταλάβει κάποιος στην Premier League. ”

Για τη Liverpool: 

“ Έχω μια αδυναμία στη Liverpool και θέλω να πάρει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Θέλω να τη δω πρωταθλήτρια. Έφυγα με παράξενο τρόπο από τη Liverpool και θέλω να αποδείξω σε κάποιους ανθρώπους πως έκαναν λάθος. ”

“ Αγαπήθηκα πολύ στη Liverpool και είχα μια καλή σχέση με τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου, αλλά πάντα πίστευα πως θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα. Εκείνη την περίοδο ήμουν 21,22 και 23 ετών και δεν είχα την απαραίτητη ωριμότητα. ”

Ο Ryan Babel με την φανέλα της Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com