Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner: “ Γκαντέμης ο Pep ”

James Milner: “ Γκαντέμης ο Pep ”

Όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει ο James Milner στην ομάδα, και μπορεί να μην παίζει συχνά στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας, αλλά συχνά και ιδίως στους μεγάλους αγώνες παρουσιάζεται ακούραστος και από πλευράς τακτικής ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Jurgen Klopp, όποτε ο Γερμανός τεχνικός κρίνει απαραίτητη την παρουσία του, στα αγωνιστικά του πλάνα.
Την Τετάρτη το βράδυ λοιπόν, ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης των Κόκκινων , έκανε το καθήκον του βοηθώντας τη Liverpool να κερδίσει την Bayern Munich στην έδρα τους , κατακτώντας έτσι μια μεγάλη πρόκριση στους 8 του θεσμού του Champions League.
Ο Pep Guardiola είχε δηλώσει πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα ότι θα ήθελε να περάσει η Bayern- η προηγούμενη ομάδα του, στην επόμενη φάση.
Η απάντηση του Milner στα σχόλια του manager της Manchester City, έδειξε για μια ακόμα φορά την κλάση του και στον τομέα αυτό.
«Ήταν πραγματικά άτυχος, έτσι δεν είναι;» είπε στον Carl Markham-δημοσιογράφο του Press Association, που καλύπτει τα ρεπορτάζ των Liverpool και Everton.
«Αν οι ομάδες δίνουν σημασία στα λόγια του, δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα οι ομάδες αρχίζουν να δίνουν σημασία όταν τους παίζουμε και στη συνέχεια τους αποκλείουμε.» δήλωσε.

Ο James Milner αναφέρθηκε στον προπονητή της Manchester City, Pep Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com