Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα επιτυχημένη ”

Klopp: “ Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα επιτυχημένη ”

Λίγα λεπτά πριν την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League ο Jürgen Klopp μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Fulham στο Craven Cottage.

Ο Klopp μίλησε για τους τραυματίες, Henderson, Keita και Chamberlain:

“ Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Keita. Θα πρέπει να δούμε αν θα μπορεί να προπονηθεί αύριο. ”

“ Ο τραυματισμός του Henderson δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά είναι αρκετά σοβαρός, για να τον κάνει να χάσει τον αγώνα της Κυριακής. ”

“ Δεν έχουμε τίποτα νεότερα για τον Alex Oxlade-Chamberlain. Δεν υπάρχει βιασύνη. Μετά το διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος. ” Είπε ο Γερμανός.

Για την πρόκριση επί της Bayern: 

“ Η περσινή πορειά προς τον τελικό ήταν συναρπαστική, αλλά η εμφάνισή κόντρα στη Bayern ήταν η καλύτερη στην Ευρώπη ως τώρα κατά τη γνώμη μου. ”

Για το ματς με τη Fulham: 

“ Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και όχι στην βαθμολογία. ”

“ Θέλουμε ξανά μια μεγάλη εμφάνιση από τον Mo, τον Alisson και τον Trent, για να νικήσουμε τη Fulham (όπως στον πρώτο γύρο.) Είχαν μια δύσκολη σεζόν, αλλά τώρα τα πηγαίνουν καλύτερα με τον Parker. ” Δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Για την ανάγκη της ομάδας να κατακτήσει τρόπαια, ώστε να γραφτεί στην ιστορία: 

“ Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αδιάφορο με αφήνει αυτή η ερώτηση. Δεν το χρειαζόμαστε αυτό. Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα επιτυχημένη. Δεν θέλω να με θυμάται ο κόσμος για 50 χρόνια ή κάτι τέτοιο.”

Για τα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά ματς: 

“ Χάσαμε 3 παιχνίδια στον όμιλο, τον τελικό και στη Ρώμη πέρυσι, γιατί δεν αμυνθήκαμε καλά. Στο Μόναχο αμυνθήκαμε όπως έπρεπε.”

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com