Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της Liverpool ”

van Dijk: “ Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της Liverpool ”

Ένα ακόμη ματς χθες το βράδυ και άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Virgil van Dijk. Ο Ολλανδός μοίρασε και ασίστ και σκόραρε το δεύτερο γκολ των Reds κόντρα στην Bayern Munich.

Σήμερα ο Virgil μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, liverpool.gr για τον χθεσινό αγώνα και τόνισε πως είναι περήφανος, που αγωνίζεται στη Liverpool και φοράει την ένδοξη κόκκινη φανέλα.

Ο Virgil πρώτα σχολίασε την μεγάλη εμφάνιση της Liverpool: 

“ Ήταν σχεδόν τέλεια η εμφάνισή μας. Άγγιξε το τέλειο. Μου άρεσε αρκετά ο τρόπος που παίξαμε. Στον όμιλο δεν είχαμε κάνει καλά παιχνίδια εκτός έδρας. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Γνωρίζαμε πως και εκείνοι το ήθελαν πολύ, αλλά εμείς ήμασταν φαναστικοί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν απίστευτο που μετά το ματς πανηγυρίσαμε όλοι με τους οπαδούς. Έρχονται παντού για εμάς και τους ευχαριστώ. ”

“ Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αισθάνομαι πεφήφανος που φοράω τη φανέλα της Liverpool. ”

Για τις οδηγίες του Klopp δήλωσε: 

“ Μας είπε να έχουμε θάρρος, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Να είμαστε κινητικοί και να αμυνόμαστε όλοι μαζί. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε όλα και αμυνθήκαμε καλά. ”

“ Ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε. Βρήκαμε όμως τους απαραίτητους χώρους στην επίθεση και πήραμε τη νίκη. ” Ολοκλήρωσε ο Virgil.

Απίστευτος και χθες ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com