Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έξτρα κίνητρο για τους δύο της Bayern ”

Klopp: “ Έξτρα κίνητρο για τους δύο της Bayern ”

Ο Jurgen Klopp πιστεύει πως οι Mats Hummels και Jerome Boateng θα έχουν έξτρα κίνητρα στον αγώνα εναντίον της Liverpool ,την Τετάρτη το βράδυ.
Και αυτό έχει να κάνει με την απόφαση του Joachim Low, να αποκλείσει τους δύο παίκτες μαζί με τον Thomas Muller-ο οποίος δεν θα αγωνιστεί εναντίον των Κόκκινων ,από την Εθνική ομάδα.
Ο Klopp αμφισβήτησε την απόφαση του Low- η οποία ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και είπε ότι οι δύο παίκτες θα τα δώσουν όλα στον αγώνα εναντίον της ομάδας του, για να αποδείξουν το άδικο αυτής της απόφασης.
«Σκέφτομαι πως θα αντιδρούσα εγώ» είπε ο Klopp.
«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για να παίξω στην Εθνική ομάδα, αλλά αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο, ενώ είσαι νέος, υγιής και fit τότε θα προσπαθούσες να αποδείξεις ότι η απόφαση αυτή ήταν ένα λάθος.»
«Γνωρίζω ότι και οι τρεις, λατρεύουν να παίζουν για την Εθνική Γερμανίας. Η κατάσταση είναι πάντα 50/50 με όλες τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας manager- σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.»
«Η διαφορά ανάμεσα σε ένα προπονητή Εθνικής και σε κάποιον μιας ομάδας, είναι πως όταν λέω σε κάποιον παίκτη ότι δεν μπορεί να παίξει πια για μας, θα ψάξει να βρει μια άλλη ομάδα. Δεν θα αλλάξει χώρα.»
«Δεν γνωρίζω 100% τους λόγους αυτής της απόφασης, αλλά θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να ‘κόψεις’ από κάποιον την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα της χώρας του. Δεν έχω ακούσει πολλές φορές για παρόμοιες περιπτώσεις.»
«Τα 30 χρόνια για έναν κεντρικό αμυντικό δεν είναι τίποτα. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι η ηλικία ο λόγος. Θα υπάρχει κάποιος λόγος τον οποίο δεν γνωρίζω.»
«Αν είσαι παίκτης και δεν αποσύρεσαι μόνος σου, τότε θα πρέπει να έχεις την ευκαιρία να παίξεις για την Εθνική της χώρας σου. Αυτή είναι η γνώμη μου, αν και δεν βρίσκομαι προσωπικά σε αυτή την κατάσταση.»
«Όταν λες σε έναν παίκτη ‘Μένεις στο σπίτι, δεν θα σε καλέσω- δεν είμαι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις σου’ είναι δικαίωμα σου ως εκλέκτορας της Εθνικής. Αλλά όταν αφήνεται να εννοηθεί πως ‘ότι κι αν κάνεις δεν θα είναι αρκετό για να σε καλέσω στην Εθνική ξανά’ δεν ακούγεται σωστά.» ολοκλήρωσε.

Έξτρα κίνητρο για Hummels και Boateng, σύμφωνα με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com