Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kovac: “ Επιστρέφει ο VVD, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε ”

Kovac: “ Επιστρέφει ο VVD, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε ”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (σημερινού) αγώνα κόντρα στη Liverpool μίλησε ο προπονητής της Bayern Munich, Niko Kovac και αρχικά επιβεβαίωσε τις επιστροφές δύο σημαντικών παικτών και έπειτα έκανε την δίκη του πρόβλεψη για τον αγώνα.

Για τον David Alaba είπε: 

“ Ο David πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση. Δεν την έβγαλε ολόκληρη, αλλά ένα μέρος της. Δείχνει καλύτερα, θα δούμε και αύριο πως θα είναι, αλλά πιστεύω πως θα μπορέσει να ξεκινήσει. Είναι πολύ δυνατός ψυχικά και σωματικά και μπορεί να ανταπεξέλθει. ” Ανέφερε ο Κροάτης.

Για τον Coman:

“ Ο Coman είναι έτοιμος για τον αυριανό (σημερινό) αγώνα. Δεν ξέρουμε αν είναι στο 100%, ώστε να καταφέρει να ξεκινήσει, αλλά είναι καλά και θα είναι εντός αποστολής. Είναι μια επιλογή για εμάς. ”

Για τη Liverpool και την επιστροφή του Virgil van Dijk: 

“ Γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην άμυνα. Θα είναι ακόμα πιο δυνατοί με την επιστροφή του Virgil van Dijk, αλλά εμείς μπορούμε να σκοράρουμε γκολ. Το έχουμε αποδείξει στην Bundesliga εξάλλου. ”  Είπε ο Niko Kovac.

Για το παιχνίδι είπε: 

“ Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι ξανά 0-0. Εμείς θέλουμε τη νίκη και έτσι θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Δεν γίνεται να φέρεις δύο λευκές ισοπαλίες και να θέλεις να προκριθείς. ” Ολοκλήρωσε.

Έτοιμος για το ματς ο Coman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com