Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη λίστα του Zidane ο Sadio Mane;

Στη λίστα του Zidane ο Sadio Mane;

Προπονητής της Real Madrid είναι με κάθε επισημότητα από χθες το βράδυ ο Zinedine Zidane, καθώς επέστρεψε στο Santiago Bernabeu μετά από 10 μήνες.

Ο Florentino Perez προχώρησε στη λύση του επιτυχημένου Γάλλου τεχνικού μετά την αποτυχία των Lopertegui και Solari και θέλει να φέρει τους Μαδριλένους ξανά στην κορυφή. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα ακριβές.

Για το λόγο αυτό, ο Zidane έχει ήδη φτιάξει τη λίστα τους, σύμφωνα με το δίκτυο El Chiringuito. Αυτή περιλαμβάνει μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαριστές στον κόσμο, όπως Eden Hazard, Kylian Mbappe, Paul Pogba, Lucas Hernandez, αλλά και τον Sadio Mane της Liverpool.

Ο Γάλλος προπονητής φαίνεται να θαυμάζει τις ικανότητες του Σεναγελέζου και σύμφωνα με την ίδια πηγή θα ήθελε να τον αγοράσει από τους Reds. Εξάλλου, μόλις το περσινό καλοκαίρι είχαν εμφανιστεί φήμες περί συμφωνίας Mane-Zidane, η οποία χάλασε μετά την αποχώρηση του 46χρονου coach.

Πάντως, από τότε ο Mane έχει υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liverpool χωρίς ρήτρα αποχώρησης και η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ικανοποιημένος στο Anfield και έχει τονίσει πολλές φορές πως περιμένει το πρώτο του τρόπαιο με την κόκκινη φανέλα.

Δεν θα διαπραγματευτούν για Mane οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com