Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: “ Ήταν κακή η διαιτησία, δεν ξέρω αν έγινε φάουλ στο γκολ ”

Dyche: “ Ήταν κακή η διαιτησία, δεν ξέρω αν έγινε φάουλ στο γκολ ”

Μπορεί η ομαδά του να μην κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τη Liverpool για ακόμη μια φορά, όμως ο Sean Dyche βρήκε ξανά τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Ο τεχνικός των Clarets δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την διαιτησία του Andre Marriner, ενώ δεν παραδέχθηκε πως υπήρξε φάουλ στο γκολ του Westwood.

Αρχικά αναφέρθηκε στη φάση που θεωρεί πως αδικήθηκε η ομάδα του: 

“ Υπήρξε μια φάση, όπου ο Firmino έπιασε τη μπάλα με τα χέρια πριν σφυρίξει ο διαιτητής το φάουλ. Ήταν σαν να είχε αποφασίσει εκείνος για το φάουλ. Ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει και ήταν κάπως περίεργο. ”

“ Στο ποδόσφαιρο δεν επιτρέπεται να πιάνεις την μπάλα με τα χέρια. Εκείνοι όμως το έκαναν και στη συνέχεια σκόραραν, στην εξέλιξη της φάσης. Ξέρω πως κάναμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι, αλλά το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό για τη Liverpool. ” Ανέφερε ο Dyche.

Για το αν υπήρξε φάουλ στο 0-1 του Westwood δήλωσε: 

“ Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω πια πως καθορίζεται αν υπάρχει φάουλ ή όχι. Επιτρέπεται πλέον να έρχεσαι σε επαφή με τον αντίπαλο ή οχι; Ίσως όχι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή. ”

“ Έτσι είναι οι διαιτητικές αποφάσεις. Αν είναι με το μέρος σου, τότε είσαι χαρούμενος. Αν όχι, τότε θα είσαι δυσαρεστημένος. ” Ολοκλήρωσε ο coach της Burnley.

Υπήρξε φάουλ στον Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com