Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακυρώθηκε ο δανεισμός του Harry Wilson στη Leicester λόγω Rodgers!

Ακυρώθηκε ο δανεισμός του Harry Wilson στη Leicester λόγω Rodgers!

Μία παράπλευρη επίδραση είχε για τη Liverpool και τον Harry Wilson η πρόσληψη του πρώην προπονητή των Reds, Brendan Rodgers, στη Leicester City.

Όπως τόνισε σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ο έγκυρος δημοσιογράφος του Goal, Neil Jones, ο sporting director της Liverpool, Michael Edwards, είχε φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τη Leicester για τον δανεισμό του νεαρού παίκτη της ομάδας μας (ο οποίος φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Derby County) την ερχόμενη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, η απόλυση του Claude Puel από τις «Αλεπούδες», συνοδευόμενη από την πρόσληψη του Rodgers, γέννησαν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του Edwards, με αποτέλεσμα να ακυρώσει το προαποφασισμένο deal.

Όχι τόσο (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Jones) γιατί δεν εκτιμά τον Brendan σαν προπονητή ή σαν άνθρωπο, όσο διότι παρατηρώντας το έργο του Rodgers στη Celtic, σχημάτισε την άποψη ότι δεν είναι αρκετά ικανός στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη νέων ελπιδοφόρων παικτών, και κατά συνέπεια ο Wilson δεν θα εξελισσόταν ικανοποιητικά υπό τις οδηγίες του.

Ο Jones κλείνει τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή η Liverpool έχει σαν προτεραιότητα τον δανεισμό του Wilson σε ομάδα της Premier League, όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

O πρώην προπονητής της Liverpool, Brendan Rodgers, λίγο μετά την παρουσίασή του από τη Leicester City.
O πρώην προπονητής της Liverpool, Brendan Rodgers, λίγο μετά την παρουσίασή του από τη Leicester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com