Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε τι συμβαίνει με τους Keita και Shaqiri

Ο Klopp εξήγησε τι συμβαίνει με τους Keita και Shaqiri

Δύο από τους παίκτες, οι οποίοι μοιάζουν να είναι παραγκωνισμένοι το τελευταίο διάστημα και να μην έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι οι Naby Keita και Xherdan Shaqiri.

Ο μέσος από τη Γουινέα και εκείνος από την Ελβετία αντίστοιχα δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Jürgen Klopp στους τελευταίους αγώνες της ομάδας και έχουν χάσει τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.

Ο Klopp ρωτήθηκε για το θέμα και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και αν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης: 

“ Όχι, δεν τίθεται κανένα θέμα εμπιστοσύνης. Όλα έχουν να κάνουν με τις δοκιμές που κάνουμε στην προπόνηση και τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πάντα έτσι σκεφτόμαστε και γι’ αυτό δεν μένουμε μόνο σε ένα σύστημα. Κάποιες φορές γίνεται να αγωνιστούν και κάποιες όχι. ”

“ Δεν είμαστε στατικοί και μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις. Στην αρχή της σεζόν είχαμε παίξει και το 4-4-1-1 και ήταν αρκετά καλό αρχικά, αλλά στην πορεία δεν μας έφερνε τις νίκες που θέλαμε και εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. ” Ανέφερε ο Jürgen Klopp.

Συγκεκριμένα για τον Naby Keita είπε: 

“ Ο Naby βρίσκεται πραγματικά σε πολύ κατάσταση και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις. Μόνο στα τελευταία 3 παιχνίδια δεν έπαιξε πολύ. Η ομάδα είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή και προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δυστυχώς κάποιος πρέπει να παραμείνει εκτός ενδεκάδας. Οι περισσότεροι είναι έτοιμοι και μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. ”

Και για τον Shaqiri ο Klopp πρόσθεσε:

“ Τα πράγματα είναι παρόμοια και με τον Shaqiri. Είχε έναν μικροτραυματισμό και ήταν εκτός από τον αγώνα με την Bournemouth. ”

“ Θυμάμαι την στιγμή του τραυματισμού του. Ήταν μετά από μια εναέρια μονομαχία που κέρδισε. Το σώμα του δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους μονομαχίες και τον επηρέασε. ”·

“ Δεν ήταν δύσκολο να αλλάζαμε το σύστημά μας και την ενδεκάδα μας, ώστε να παίξει ο Shaq, αλλά δεν το κάναμε. Τώρα είναι απολύτως έτοιμος και μπορεί να παίξει. ”

Ο Shaqiri με τον Klopp μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.
Ο Klopp εξήγησε τι συμβαίνει με τους Keita και Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com