Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/3/1988 Γεννιέται ο Simon Mignolet (Vid)

Σαν σήμερα: 6/3/1988 Γεννιέται ο Simon Mignolet (Vid)

Γεννιέται σαν σήμερα στο Sint-Truiden του Βελγιού ο διεθνής πρώην τερματοφύλακας της Liverpool, Simon Mignolet και άπαντες στο liverpool.gr του ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Ο Simon ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα της ομάδας της πόλης του, της Sint-Truiden και παρέμεινε στην Βελγική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2010 συμπληρώνοντας 100 εμφανίσεις και σημειώνοντας 1 γκολ, πάρει μετεγγραφή στη Sunderland. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τις «Μαυρόγατες» στα 3 χρόνια που έμεινε στο Stadium of Light,  του έδωσαν την μετegγραφή στη Liverpool του Brendan Rodgers και έγινε αμέσως βασικός στο Anfield.

Με την ένδοξη φανέλα των Reds θα αγωνισθεί συνολικά 204 φορές και θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 66 από αυτές. Ήταν βασικός τη σεζόν 2013-14, όταν η ομάδα του Rodgers έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της Premier League, όπως επίσης ήταν σημαντική η συμμετοχή του ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Alisson Becker στη χρονιά που οι Reds κατέκτησαν το 6o Champions League της Ιστορίας τους στην Μαδρίτη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2017 θα βρεθεί στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της χώρας του για να τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδος και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool, θα βρεθεί στο Hilton όπου θα τον συναντήσει και θα τον τιμήσει για τις υπηρεσίες του στην Liverpool F. C.

Το καλοκαίρι του 2019 θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Blub Brugge.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Mignolet με την famous Red shirt:

Συνάντηση & βράβευση Simon Mignolet από αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool (Σεπτέμβριος 2017)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com