Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: “ Καλύτερα να αποκλειστεί από το Champions League η Liverpool ”

Neville: “ Καλύτερα να αποκλειστεί από το Champions League η Liverpool ”

Σε δύο διοργανώσεις συνεχίζει η Liverpool και σε 8 ημέρες θα αντιμετωπίσει την Bayern Munich στην Allianz Arena για το δεύτερο σκέλος του γύρου των 16 του Uefa Champions League και πρέπει να αποκλειστεί, σύμφωνα με τον Gary Neville.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United δήλωσε στο Sky Sports, πως θα πρέπει οι Reds να μην κυνηγήσουν την πρόκριση στο Μόναχο και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Premier League.

“ Πίστευα από την αρχή της σεζόν, πως η Liverpool θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν δεν έχει άλλη διοργάνωση. Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Θα πρέπει να αποκλειστούν από την Bayern. ” Ανέφερε ο Neville.

“ Μπορεί να ακούγεται τρελό και είναι τρελό, γιατί ποτέ καμία ομάδα δεν παίζει σε έναν αγώνα, για να χάσει. Αλλά αν αποκλειστεί η Liverpool θα είναι προς όφελός της, γιατί δεν θα βρίσκεται σε άλλες διοργανώσεις και θα έχει να σκεφτεί μόνο τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τότε η City θα έχει περισσότερα παιχνίδια για το Champions League και το FA Cup και η Liverpool θα μπορέσει να πάρει ξανά ένα προβάδισμα πέντε ή έξι βαθμών και θα γίνει δύσκολο για την City. Η υπόθεση τίτλος είναι ακόμα 50-50 και θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές. ”

Ο Neville υποστηρίζει πως η Liverpool πρέπει να συγκεντρωθεί μόνο στο πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com