Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Τώρα το άγχος το έχει η City ”

Robertson: “ Τώρα το άγχος το έχει η City ”

Μπορεί η Liverpool να μην βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Premier League μετά από 3 ολόκληρους μήνες μετά την ισοπαλία στο Merseyside derby κόντρα στην Everton, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους Reds και ούτε τους βάζει περισσότερο άγχος, όπως δήλωσε ο Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας παραχώρησε δηλώσεις στο BBC και τόνισε πως πλέον το άγχος έχει μεταφερθεί στην Manchester City, εφόσον εκείνη οδηγεί την κούρσα της Premier League.

Ο Robbo μίλησε πρώτα για τη μάχη του τίτλου και για την συνέχεια:

“ Τώρα είμαστε εμείς αυτοί που κυνηγάμε στην βαθμολογία και όλο το άγχος έχει περάσει στην Manchester City. ” Δήλωσε ο Andy Robertson.

“ Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία μπάλα, μέχρι το τελευταίο λεπτό της σεζόν και μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Τώρα, όλη η πίεση και το άγχος έχει μεταφερθεί στην Manchester City, γιατί όλοι περιμένουν από εκείνη να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας. ”

Έπειτα σχολίασε και την ισοπαλία με την Everton: 

“ Η Everton τώρα νομίζει πως μας απέτρεψε από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει πόσο καλά τα πηγαίνουμε και πόσο καλή ομάδα έχουμε. Θέλουν να μας σταματήσουν. ”

Η Liverpool θα παλέψρι μέχρι τέλους, όπως τόνισε ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com