Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp ” Πιστεύω στους παίκτες μου ”

Klopp ” Πιστεύω στους παίκτες μου ”

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Jürgen Klopp ανέλυσε περισσότερο την χθεσινή ισοπαλία της Liverpool με την Everton και δεν έδειξε να είναι απογοητευμένος μετά την νέα απώλεια βαθμών της ομάδας του.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα: 

“ Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο πως είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε πλέον παιδιά, αλλά άντρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να βρεθούμε ξανά στην κορυφή. ”

“ Είμαστε καλή ομάδα και το γνωρίζουμε, όμως δυστυχώς υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε και θα δούμε. ”

Αν πιστεύει στον τίτλο: 

“ Ναι πιστεύω, γιατί έχουμε σταθερότητα. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις και πάντα ανταποκρίνονται. Όχι πάντα τέλεια, αλλά και ποιος τα κάνει όλα τέλεια; Το θετικό, είναι πως βρισκόμαστε στο κυνήγι του τίτλου και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και παιχνίδι με το παιχνίδι. ”

“ Πιστεύω όλο και περισσότερο στους παίκτες μου, γιατί δείχνουν έτοιμοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ” Απάντησε ο Klopp.

Για τον αγώνα με την Everton: 

“ Έχω νιώσει και χειρότερα μετά από μια ισοπαλία. Είχαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοραρούμε έστω μια από αυτές. Είχαμε ευκαιρίες με τον Mo, τον Fabinho, τον Virg, τον Sadio και τον Joel. ”

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν καθόλου να παιχτεί ποδόσφαιρο. Πήραμε έναν βαθμό και αν θα έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή είμαστε σίγουρα εμείς. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. ”

Ο Klopp ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com