Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Πανηγύριζαν την ισοπαλία και αυτό λέει πολλά ”

Van Dijk: “ Πανηγύριζαν την ισοπαλία και αυτό λέει πολλά ”

Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη της Liverpool από το χθεσινό ισόπαλο Merseyside derby, τότε αυτός πρέπει να είναι ο Virgil Van Dijk.

Ο Ολλανδός στόπερ ήταν και πάλι απροσπέλαστο, πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης από το Sky Sports και έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση και εξήγησε γιατί η Everton δεν είναι μεγάλη ομάδα.

“ Πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη στον αγώνα, γιατί είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Εκείνοι πανηγύριζαν την ισοπαλία και αυτό πραγματικά λέει πολλά. ” Δήλωσε ο Virgil Van Dijk και συνέχισε:

“ Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη και θα έπρεπε να το είχαμε κάνει, αλλά ό,τι έγινε έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε. Ήταν ένα ντέρμπι και αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν αρκετά. Εμείς ήρθαμε εδώ, για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και δεν τα καταφέραμε, τώρα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε. ”

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Virgil είπε: 

“ Όλη μας η συγκέντρωση τώρα είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Burnley και μόνο σε αυτό. Όλες οι ομάδες θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και εμείς το θέλουμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. ”

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Burnley την επόμενη Κυριακή 14:00 το μεσημέρι στο Anfield.

Ο Virgil Van Dijk μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι με την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com