Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχουν θετικά ”

Henderson: “ Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχουν θετικά ”

Η Liverpool δεν τα κατάφερε ούτε στο Goodison Park και έμεινε για δεύτερη φορά σε τρείς αγώνες χωρίς γκολ με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League. Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson αγωνίστηκε βασικός στο σημερινό ντέρμπι και μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Hendo εξήγησε μέσω των δηλώσεών του στην κάμερα του Sky Sports τι έγινε στον σημερινό αγώνα και πως τα έχουν τα πράγματα για τους Reds:

Για το παιχνίδι είπε: 

“ Είμαστε απογοητευμένοι, αυτό είναι σίγουρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Αμυνθήκαμε καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στα τελειώματα των φάσεων. ” Δήλωσε ο Jordan Henderson.

Για τη συνέχεια και την κατάσταση στην ομάδα: 

“ Και το παιχνίδι κόντρα στην Manchester United εκτός έδρας και το σημερινό ήταν πολύ δύσκολα και μείναμε στην ισοπαλία. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε. Είμαστε ακόμα στο κυνήγι του τίτλου και αυτό είναι ένα θετικό. ”

“ Περιμέναμε πολλα περισσότερα από τους εαυτούς μας. Θέλαμε να κερδίσουμε και στην Manchester United και στην Everton σήμερα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε, υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος και έχουμε πίστη στην ομάδα μας. ”

Ο Henderson εξήγησε τι δεν πήγε καλά για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com