Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έπεσε από την κορυφή η Liverpool

Έπεσε από την κορυφή η Liverpool

Η Liverpool δεν ήταν καλή στο Goodison Park κόντρα στην Everton και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το ντέρμπι έμεινε στο 0-0 και η Manchester City είναι πλέον μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Α’ Ημίχρονο: Μόνο μια αλλαγή επέλεξε να κάνει ο Jürgen Klopp σε σχέση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Watford, καθώς ξεκίνησε ο Jordan Henderson και έμεινε στον πάγκο ο James Milner, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Στο 10ο λεπτό του ντέρμπι σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή και ήταν για την Everton από ένα γύρισμα του Calvert-Lewin και μια κακή απομάκρυνση του Van Dijk. Δύο λεπτά αργότερα είχαν και οι Reds τη στιγμή τους, αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει ο Wijnaldum από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Στο 15’ ο Salah ξεμαρκαρίστημε και δοκίμασε το πρώτο του σουτ, αλλά ο Pickford μπλόκαρε εύκολα. Τεράστια ευκαιρία έχασε η Liverpool στο 28’! Ο Mohamed Salah βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με όλο χρόνο στη διάθεση του, για να πάρει μια καλή επιλογή, αλλά έκανε την χειρότερη και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Pickford απέκρουσε και στη συνέχεια ούτε ο Henderson κατάφερε να σκοράρει. Στο 39’ φτάσαμε για να κάνει την πρώτη της τελική η Everton με ένα σουτ το Walcott, το οποίο έφυγε ψηλά και δεν απείλησε καθόλου τον Alisson.

Β’ Ημίχρονο: Δεν μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds και η Everton είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου με μια κεφαλιά του Calvert-Lewin. Ο Alisson πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα έκανε και η Liverpool την πρώτη της τελική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το φάουλ του Alexander-Arnold δεν είχε αρκετή δύναμη. Ο Divock Origi έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι στο 55’ με ένα σουτ, που έφυγε λίγο εκτός εστίας του Pickford. Δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε ο Salah σε πλεονεκτική θέση για γκολ για ακόμη μια φορά, αλλά τον πρόλαβε ο Keane την τελευταία στιγμή. Δύο μαζεμένες αλλαγές έκανε ο Jürgen Klopp στο 63’ με τους Firmino και Milner. Εκτός πέρασε ο μέτριος Wijnaldum και ο Origi. Ούτε με τον Fabinho κατάφερε να σκοράρει η Liverpool στο 68’, όταν τον έβγαλε μόνο του ο Van Dijk. Ο Βραζιλιάνος καθυστέρησε και κόπηκε από την άμυνα των Toffees. Ο Richarlison ήταν η βασική απειλή για την άμυνα της Liverpool από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στο 59’. Η Everton μάλιστα απείλησε την εστία του Alisson με μια σέντρα-σουτ του Andre Gomes, αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι σταθερός. Ένα καλό κόρνερ εκτέλεσε ο Trent στο 83ο λεπτό, αλλά ο Matip δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά. Αμέσως μετά ο Klopp πραγματοποίησε την τελευταία του αλλαγή, τον Adam Lallana και πέρασε εκτός ο Sadio Mane. Ούτε ευκαιρία δεν κατάφερε να δημιουργήσει η Liverpool στον υπόλοιπο χρόνο και το ντέρμπι έληξε στο 0-0. 

Οι Reds επιστρέφουν στη δράση την επόμενη Κυριακή κόντρα στη Burnley.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum (63’ Milner), Mane (83’ Lallana), Salah, Origi (63’ Firmino).

Everton: Pickford, Coleman, Keane, Zouma, Digne, Gueye, Schneiderlin, Walcott, Sigurdsson, Bernard, Calvert-Lewin.

Δεν τα κατάφερε στο Goodison η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com