Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keane: “ Να κερδίσουμε τη Liverpool, για να μην πάρει το πρωτάθλημα ”

Keane: “ Να κερδίσουμε τη Liverpool, για να μην πάρει το πρωτάθλημα ”

Πολλοί παίκτες της Liverpool έχουν κάνει δηλώσεις για το σημερινό ντέρμπι με την Everton και τώρα ήρθε η ώρα και του αμυντικού των Toffees, Michael Keane να μιλήσει για τον αγώνα.

Ο διεθνής στόπερ της Everton ανέφερε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στον σημερινό αγώνα, για να κυνηγήσει μέχρι τέλους την 7η θέση, που οδηγεί στην Ευρωπή και για να μην καταφέρουν οι Reds να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Keane ρωτήθηκε από το Sky Sports αν θέλει η Everton να πάρει την νίκη, για να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool: 

“ Δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και να συνεχίζουμε το κυνήγι για την έβδομη θέση, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει και η άλλη σκέψη. Θα ήταν πολύ όμορφο, αν μπορούσαμε να κόψουμε πόντους από τη Liverpool από την προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο. Αν την νικήσουμε και δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε οι οπαδοί μας θα είναι χαρούμενοι και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. ”

“ Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να πάρουμε την νίκη και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. ”

Ο Keane ρωτήθηκε και για τον αγώνα του πρώτου γύρου: 

“ Δεν πιστεύω πως η ήττα στον πρώτο γύρο μας έριξε την ψυχολογία, αλλά μας πείραξει εκείνη την στιγμή. Είχαμε πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και οι παίκτες ήταν χαρούμενοι μετά τον αγώνα, απλά δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. ”

Ο Keane μίλησε για το σημερινό ντέρμπι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com