Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο από τα στημένα ”

Klopp: “ Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο από τα στημένα ”

Είναι αλήθεια πως τα γκολ από τις στημένες φάσεις δεν είναι το δυνατό σημείο της Liverpool, όμως μπορούν να κάνουν την διαφορά και οι Reds θα πρέπει να εκμεταλλευτούν περισσότερο τις στημένες μπάλες, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στο Sky Sports.

Η Liverpool σκόραρε ένα γκολ στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Watford από στημένη φάση, όταν ο Trent Alexander-Arnold εκτέλεσε ένα φάουλ και βρήκε το κεφάλι του Van Dijk με τον Ολλανδό να γράφει το 4-0.

“ Φυσικά και πρέπει να βρίσκεις γκολ από στημένες φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προετοιμαστούμε, ώστε να πάρουμε περισσότερα γκολ από τα στημένα. Στην αρχή της σεζόν μας είχαν βοηθήσει αρκετά και μετά εξαφανίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. ” Είπε ο Klopp στο Sky Sports, το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά το αυριανό ντέρμπι στην Αγγλία. ”

“ Ελπίζουμε τώρα να επαναφέρουμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις στο παιχνίδι μας. Λατρεύω τέτοιοι είδους γκολ. Έχουμε πολλές σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να ξέρουμε πως να τις αξιοποιούμε σωστά. ”

Ο Klopp αναφέρθηκε και στον Sadio Mane: 

“ Ο Sadio βρίσκεται πλέον σε μια πολύ ώριμη ηλικία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει την αξία του σε κανέναν. Γνωρίζουμε πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και αρχίζει να το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας. ”

Κορυφαίο παίκτη χαρακτήρισε τον Mane ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com