Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν το αυριανό!»

Origi: «Από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν το αυριανό!»

Τουλάχιστον δύο λόγους έχει  ο Divock Origi για να είναι από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών για τη Liverpool και τους οπαδούς της.

Ο ένας έχει να κάνει με το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Watford το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η συχνότητα του στο σκοράρισμα δεν είναι στα φόρτε της αυτό το διάστημα, ενώ ο δεύτερος φυσικά σχετίζεται με την επερχόμενη αντίπαλο της ομάδας μας, καθώς εναντίον της είχε σκοράρει εκείνο το αλησμόνητο τυχερό γκολ τον περασμένο Δεκέμβρη στο Anfield.

Ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Divock στο site της Liverpool αναλώθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Goodison Park, καθώς και στη σημασία του και την προσέγγιση που πρέπει να υιοθετήσουν οι Reds εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Ας πάρουμε τις ερωτήσεις πού έγιναν στον Origi, και εν συνεχεία τις απαντήσεις του με τη σειρά.

  • Για το αν η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Watford ήταν η ιδανική προετοιμασία για το Merseyside Derby:

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τη φετινή σεζόν, με την έννοια ότι ελέγξαμε και απολαύσαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, όπου τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο καθοριστικά, το να απολαμβάνουμε δηλαδή το παιχνίδι μας, καθώς γνωρίζουμε ότι έχουμε ποιότητα. Το να το απολαμβάνεις μερικές φορές σημαίνει να δουλεύεις σκληρά και μπορούσατε να δείτε ότι (στο παιχνίδι με τη Watford) ήμασταν όλοι παθιασμένοι, ο κόσμος μας στήριζε, οπότε ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα. Το derby θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας, οπότε αυτή η νίκη ήταν μία κατάλληλη ώθηση. Έχουμε ανάγκη να αξιοποιήσουμε αυτή την ώθηση εν όψει του αγώνα της Κυριακής.»

  • Για το αν το κυνήγι του τίτλου στο οποίο βρίσκεται η Liverpool προσδίδει επιπλέον σημασία στο παιχνίδι με την Everton:

«Ναι, φυσικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν, όμως χρειαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην ώρα του. Ξέρουμε τι σημαίνει, αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει περισσότερα πράγματα για όλους, όμως στο τέλος πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα στην προπόνηση και να αξιοποιήσουμε όλα μας τα χαρακτηριστικά προκειμένου να κερδίσουμε την Everton, γιατί είναι καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, πηγαίνουμε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι.»

  • Για τη σημασία του να διατηρήσει την υπομονή της η ομάδα σε όλο το 90λεπτο του αγώνα στο Goodison, όπως ακριβώς και στον αγώνα του πρώτου γύρου:

«Ναι, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να μένουμε υπομονετικοί και το γκολ μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα τώρα είναι πιο έμπειρη, και σίγουρα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την πείρα αναλύοντας παιχνίδια σαν αυτό. Οπότε ναι, θεωρώ ότι η υπομονή είναι ένας σημαντικός παράγοντας.»

  • Για την τακτική πού πιστεύει ότι θα ακολουθήσει η Everton στο derby:

«Ειλικρινά, πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να εστιάζουμε στους εαυτούς μας. Θα κάνουμε και ένα meeting πριν το παιχνίδι στο οποίο θα συζητήσουμε την τακτική πού θα εφαρμόσουμε. Ξέρουμε τις δυνατότητές τους, είναι μία δυναμική ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, οπότε θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να τους σταματήσουμε και θα είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.»

  • Τέλος, ο Origi δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για το γκολ του στο Merseyside Derby τον περασμένο Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα αν ήταν η αγαπημένη του στιγμή με τη φανέλα της Liverpool:

«Είχα πολλές ξεχωριστές στιγμές, όμως νομίζω ότι αυτό το γκολ ήταν μία από τις κορυφαίες. Δε μου αρέσει να ξεχωρίζω μία συγκεκριμένη, όμως θα έλεγα ότι είναι οπωσδήποτε μία από τις κορυφαίες.»

O Divock Origi λίγες στιγμές μετά το γκολ του εναντίον της Everton τον περασμένο Δεκέμβρη!
O Divock Origi λίγες στιγμές μετά το γκολ του εναντίον της Everton τον περασμένο Δεκέμβρη!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com