Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Πάμε με ψυχολογία στο Goodison ”

Robertson: “ Πάμε με ψυχολογία στο Goodison ”

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσε η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Watford και απέκτησε ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής με την Everton στο Goodison Park, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας των Reds μίλησε στο Sky Sports και στάθηκε στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής.

“ Είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους μας. Για εμάς οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι είναι η Everton και η Manchester United. Αντιμετωπίσαμε την United και πήραμε έναν πόντο εκτός έδρας την Κυριακή, χθες κερδίσαμε την πολύ καλή Watford και αποκτήσαμε ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής. ” Δήλωσε ο Andrew Robertson.

“ Γνωρίζουμε πόσο δύσκολα είναι τα ματς με την Everton, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας στο Goodison. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Αν παίξουμε όπως χθες, είμαι σίγουρος πως θα τα τους δημιουργήσουμε προβλήματα και θα τους δώσουμε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. ”

Για το γκολ του Sadio Mane ο Robbo είπε: 

“ Ήταν ένα φανταστικό τελείωμα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να σκοράρεις ένα τέτοιο τέρμα, αλλά εκείνος έχει αυτή την φανταστική ικανότητα. Είχε την πλάτη στο τέρμα και ήξερε που έπρεπε να στείλει την μπάλα. ”

“ Τα πήγε εξαιρετικά και ως κεντρικός επιθετικός. ”

Μίλησε και ο Robertson για το γκολ του Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com