Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: “ Κάναμε καλή εμφάνιση, έπρεπε να κερδίσουμε ”

Solskjaer: “ Κάναμε καλή εμφάνιση, έπρεπε να κερδίσουμε ”

Ισόπαλο δίχως γκολ και δίχως μεγάλες φάσεις έλειξε το χθεσινό ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Liverpool και Manchester United, όμως ο προπονητής των Red Devils, Ole Gunnar Solskjaer έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Νορβηγός τεχνικός χρειάστηκε να κάνει 3 αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του είπε: 

“ Ο Klopp μπορεί να έχει την δική του άποψη για το παιχνίδι. Εγώ πιστεύω πως κάναμε μια καλή εμφάνιση. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά και η Liverpool δεν μας απείλησε καθόλου. Ο De Gea χρειάστηκε μόνο σε ένα μακρινό σουτ του Sturridge. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας και πιστεύω πως οι οπαδοί μας έμειναν ικανοποιημένοι. ” Δήλωσε ο Solskjaer.

“ Η Liverpool είχε την κατοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα. Αμυνθήκαμε τόσο καλά και έπρεπε να κερδίσουμε τον αγώνα με τις ευκαιρίες που κάναμε. Τουλάχιστον κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός συνόρων.

Για τους τραυματισμούς των παικτών του: 

“ Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό. 3 τραυματισμοί μέσα σε ένα ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως τα παιδιά έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα και κρατήσαμε την ισοπαλία. ”

“ Όσα μπορούσαν να πάνε στραβά, πήγαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εκπληκτικοί. Μπορεί να μην κερδίσαμε τον αγώνα, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση. ”

Ο  Solskjaer έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com