Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Milner για το 0-0 του Old Trafford

Οι δηλώσεις του Milner για το 0-0 του Old Trafford

Βασικός δεξιός μπακ αγωνίστηκε ο James Milner στο σημερινό παιχνίδι του Old Trafford μεταξύ της Liverpool και της Manchester United και μάλιστα δεν αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα, καθώς οι Red Devils δεν κατάφεραν να απειλήσουν από την πλευρά του.

Ο Άγγλος μέσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Sky Sports μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μίλησε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των Reds.

Για την εμφάνιση της ομάδας: 

“ Μπορώ να πω, ότι το clean sheet που κράτησαμε σήμερα είναι πολύ θετικό. Δεν είναι μια εύκολη έδρα να παίξεις. Τρέξαμε πολύ, αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είμαστε απογοητευμένοι, που δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θα μάθουμε, αν η σημερινή ισοπαλία ήταν καλή μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. ”

“ Δεν πιστεύω πως κάναμε καλές κινήσεις, επίσης η τελική μας πάσα δεν ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν καταφέραμε να ανοίξουμε την άμυνά τους, όπως θα θέλαμε. ”

Για το αποτέλεσμα και την συνέχεια ο Milner δήλωσε: 

“ Όταν παίζεις στη Liverpool, πάντα παίζεις για την νίκη. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε. ”

“ Ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς να είναι ένας καλός βαθμός ο σημερινός. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε που μπορούμε να βελτιωθούμε όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. ”

Δεξί μπακ και στον σημερινό αγώνα ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com