Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με πατερίτσες έφυγε από το Old Trafford ο Firmino

Με πατερίτσες έφυγε από το Old Trafford ο Firmino

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Liverpool στο Old Trafford. Ούτε η εμφάνιση, ούτε το αποτέλεσμα και είχε και τον τραυματισμό του Bobby Firmino, ο οποίος υπέστη έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30ο λεπτό του αγώνα με τον Daniel Sturridge να παίρνει τη θέση του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφυγε με πατερίτσες από το Old Trafford και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Θα γνωρίζουμε νεότερα της επόμενες ώρες, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Bobby, ωστόσο δεν είχε κάτι νεότερο να δηλώσει: 

“ Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για τον τραυματισμό του. Είναι κάτι με τον αστράγαλό του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στην αρχή είπε, πως μπορεί να συνεχίσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έγινε αλλαγή. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσο χρόνο θα χρειαστεί, αλλά πρόκειται για τον Bobby, οπότε θα επιστρέψει πιο γρήγορα από ότι οι υπόλοιποι. Πρέπει όμως να μάθουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε. ”

Είναι δεδομένο, πως ο Bobby είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Watford και για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την Everton.

Μίλησε για τον τραυματισμό του Firmino ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com